EBIS slaví 30 úspěšných let na trhu...
Bezpečnost je vždy nadbytečná, dokud jí není málo.

EBIS slaví 30 úspěšných let na trhu

EBIS slaví 30 úspěšných let na trhu

Společnost EBIS slaví 30 let od svého založení. Rádi bychom poděkovali všem, kteří se za celou dobu historie společnosti podíleli na našich úspěšných aktivitách. Zejména našim zákazníkům, partnerům a kolegům, kteří s námi EBIS budují.

EBIS nabízí designové snímače identifikačních RFID karet

Snímače E200 a E230

EBIS je výrobcem snímačů identifikačních karet. Nově jsme rozšířili naše portfolio o řadu snímačů E220 a E230, které jsou vybaveny klávesnicí. Snímače podporují tradiční a zavedené formáty karet EMarine, Mifare Classic a Desfire a podporují tak klientem zvolenou úroveň bezpečnosti a šifrování dat. Snímače jsou vhodné pro venkovní i vnitřní prostředí.

EBIS slaví 27 let na trhu

Již 27 let jsme systémovým integrátorem, výrobcem a dodavatelem špičkových integrovaných zabezpečovacích a přístupových řešení. Poskytujeme komplexní služby na míru a to od analýzy, projektové dokumentace, realizace, vyzkoušení, pravidelných funkčních zkoušek a servisu.

EBIS integrates PERIDECT+ with Apollo APACS

EBIS integrates PERIDECT+ (Perimeter detection system) with Apollo APACS.

EBIS is a long-term Apollo distributor in the Czech Republic. We recently integrated Apollo Security's Access Control and Alarm Monitoring System (APACS) with Sieza’s fence (perimeter) intrusion detection system PERIDECT+.

Apollo Security Distributor Meeting 2018

Apollo Security distributor meeting and training hosted by EBIS. EBIS is proud to had the opportunity to host the meeting a and training of Apollo Security distributors. Distributors from the European region met to share business experience and get training on new Apollo products.

Firma EBIS

Společnost se zaměřuje na návrh a dodávky vysoce kvalitních integrovaných zabezpečovacích řešení, komplexnost svých služeb a produktů, maximální spolehlivost a trvanlivost dodávaných řešení. Společnost působí zejména v oblasti kritické infrastruktury, průmyslu, jaderné energetiky a objektů vysoké důležitosti.